Hoppa till sidans innehåll

Kartor


Hudiksvalls OK har många fina kartområden och sedan 2017 har vi satsat hårt på att rita nytt på de områden som lever upp till de krav sporten, utövarna och föreningen ställer. Områdena sträcker sig förutom över centrala Hudiksvall, från Idenor mot Hede och ut mot Gåcksäter och vidare mot Hagmyren, Silja och Rogsta. På Öster över skidstadion och ut mot Skålbo och Lingarö mm. Klubben har också en karta ute på Hornslandet/Hölick som många av oss har som favoritkarta.

Inom projektet Hittaut har vi fått till den första heltäckande OL-kartan över Hudiksvall och även viktig revidering av områden i nära anslutning. Kartorna används inom nämnda projekt men upphovsrätten tillhör föreningen.

2017 har vi färdigställt en ny vanlig karta i nya ISOM 2017 över Maln/Skidstadion samt en ny sprintkarta över skidstadion.

2018 satsar vi mot Sprint-SM 2019 med publiktävlingar och ritar nya kartor till det. En ny karta över Galgberget/Högliden har ritats inför publiktävlingarna på SM.

2019. Sprintkarta över Broman/Kristineberg har ritats och en stor revidering av Västerkartan har färdigställts. Ny karta har även ritats över Tunaberget/Kristineberg.

2020. Rogstakartan har till större delen nyritats under vintern för hittaut. "Nya" Malnkartan har utvidgats ut till Skålbo och ett nytt stort härligt kartområde i Ilsbo har färdigställts under sensommaren.

2021. En helt ny Hölickkarta har ritats och vi har avtal med både Sveaskog och Länsstyrelsen kring nyttjandet. Vi har även gjort en rolig och intensiv karta över gamla grusgropen i Gia som redan blivit flitigt använd.

2022. Inför årets Kul i Skogen har vi tagit fram en ny sprintkarta över Köpmanberget. På planeringen står en hel del revideringar, fortsatt ritande på Hölick/Hornslandet och rek av ett nytt område.

 

 

 

Uppdaterad: 09 APR 2018 10:16 Skribent: Stefan Gunnarsson

bLI MEDLEM-KNAPP

 


 

 

Sv orient förb logga

 

EventorBanner160x38_3

 

Orientering för nybörjare_egen logga

 

LETRO logga

 

Kidsstämpel logga

 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls OK - Orientering
Johan Sidenvall, Saltviksvägen 4
82440 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: hudiksvallsorienteri...

Se all info