Hoppa till sidans innehåll

Norrcupen våren 2020

03 APR 2020 08:31
Vi anpassar verksamheten till rådande virustider. Vi vill inte bidra till risk för ökad smittspridning eller exkludering av medlemmar med hög ålder eller förhöjd smittorisk.
  • Uppdaterad: 03 APR 2020 08:31

Riktlinjer och uppmaningar från SOFT samt en dialog mellan klubbarna har lett fram till beslutet att vi inte kommer köra norrcupen som vanligt under våren.

 

Det är inte heller orimligt att tro att restriktioner kring antal deltagare när som helst kan begränsas ytterligare inom den närmsta tiden.

 

För HOK har Lennart och Marianne skissat på att vi lägger veckans banor, sätter ut skärmar med kod siffra. Banorna kommer finnas som PDF-filer att skrivas ut från vår hemsida. Detta gör det möjligt för alla att delta på lika villkor.

 

Man väljer sen när man vill springa, tidtagning sköter man själv om man vill ha koll på hur länge man tränar. Självklart är det "tillåtet" att träffas flera och träna samtidigt men givetvis ska alla tänka på smittrisken så det inte blir för mycket folk på ett ställe.

 

Kontrollutsättningen börjar till veckan och första platsen blir parkeringen vid Sisselboberget. Banorna ska finnas att skriva ut från skärtorsdag den 9/4 över påsken till annandagen den 13/4.

 

Andra omgången startar tisdag den 14/4 till måndag den 20/4. Då är det skogssprint banorna vid skidstadion som skulle ha använts vid Norrcupen.


Frågor och funderingar kring veckans bana besvaras av Lennart.

 

 

Skribent: Stefan Gunnarsson
E-post: Adressen Gömd

 

bLI MEDLEM-KNAPP

 

 

 


 

 

Sv orient förb logga

 

EventorBanner160x38_3

 

Orientering för nybörjare_egen logga

 

LETRO logga

 

Kidsstämpel logga

 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls OK - Orientering
Johan Sidenvall, Saltviksvägen 4
82440 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: hudiksvallsorienteri...

Se all info