Hoppa till sidans innehåll

Lägerdag med mersmak:)!

17 JUN 2017 20:09
Sommaren är här på riktigt och det var så kul att se ett härligt gäng av våra ungdomar och familjer kämpa sig svettiga i skogen runt Hedestugan. Vem blir inte sugen på mer äventyr med orientering efter det här!? Forts..
  • Uppdaterad: 17 JUN 2017 20:40

På förmiddagen blev det en vild kontrolljakt i Bingo-OL där det gällde att besöka så många kontroller som möjligt för att fylla sin egenritade bricka. Lite frustrerande övning där det gällde att ha turen på sin sida eller vara blixtrande snabb:). Priserna här för snabbast bingo och fyllda brickor gick till Edvin, Axel, Filip, Wilmer; Hjalmar och Wille. Grattis!

Efter en klassisk HOK-lunch med pastasallad och en massa spontanlek startade eftermiddagens lagtävling. Här gällde det att samla bokstäver och bilda ord från hittaut-checkpoints i området. Ja man fick väl springa så långt man ville egentligen men laget fick bara en karta och en timme på sig. Jurysammanträdet efteråt tog nästan lika lång tid som själva tävlingen och till slut stod lag 5 med Ellie som lagledare som segrare med ordet "vinlistor". Någon tyckte det rimmade dåligt med vår alkoholpolicy men det fick till slut godkännt. Ordet djupraviner dissades dock av juryn liksom milliontjuv.

Lägret avslutades som vanligt med en go-fika.

Som vanligt ett jättetack till alla föräldrar för fix av mat och fika och inplockning av kontroller mm. Ni är så himla bra!!!!!

Skribent: Stefan Gunnarsson
Epost: Adressen Gömd

 

bLI MEDLEM-KNAPP

 

 

 


 

 

Sv orient förb logga

 

EventorBanner160x38_3

 

Orientering för nybörjare_egen logga

 

LETRO logga

 

Kidsstämpel logga

 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls OK - Orientering
Lennart Winberg, Agövägen 21
82451 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: hudiksvallsorienteri...

Se all info