Vad händer i HOK?

Hemsidan.  På hemsidan finns det mesta du som medlem vill och behöver veta för att kunna delta i våra aktiviteter eller bara hålla dig uppdaterad om vår verksamhet.

Här försöker vi lägga in aktuell information om träningar och tävlingar. Här finns också länkar till tex Eventor med garanterat aktuell tävlingsinformation och startlistor. Det finns också länkar till mer information om orientering och till företag där du kan handla prylar till orientering.

Maillistan.  Om du registrerar dig till vår maillista får du mer uppdaterad info om våra aktiviter. Träningsupplägg, stafettlag mm. Skicka ett mail till Catherine Vennberg (Ungdom) på This is a mailto link eller till Christina Westman (Övriga)på This is a mailto link.

Facebooksida.  www.facebook.com/hudiksvallsok. Saga sköter och uppdaterar vår facebooksida som ett komplement till hemsidan.

Uppdaterad: 22 FEB 2018 09:55 Skribent: Stefan Gunnarsson