Kartor

OL karta SMAL 1

Hudiksvalls OK har många fina kartområden. Områdena sträcker sig förutom över Hudiksvall, från Idenor mot Hede och ut mot Gåcksäter och vidare mot Hagmyren, Silja och Rogsta. På Öster över skidstadion och ut mot Skålbo och Lingarö mm. Klubben har också en karta ute på Hornslandet/Hölick som många av oss har som favoritkarta.

Inom projektet Hittaut har vi fått till den första heltäckande OL-kartan över Hudiksvall och även viktig revidering av områden i nära anslutning. Kartorna används inom nämnda projekt men upphovsrätten tillhör föreningen.

2017 har vi färdigställt en ny vanlig karta i nya ISOM 2017 över Maln/Skidstadion samt en ny sprintkarta över skidstadion.

2018 satsar vi mot Sprint-SM 2019 med publiktävlingar och ritar nya kartor till det.

Målet 2019 är att rita klart Maln-kartan ut mot Skålbo.

Uppdaterad: 09 APR 2018 10:16 Skribent: Stefan Gunnarsson