Bli Medlem

Jättekul att du/ni vill bli medlem i Hudiksvalls Orienteringsklubb!

Fyll gärna i personuppgifter under "Medlemsansökan" via denna länk eller i vänsterspalten.

Personnummer på medlemmar behövs för att vi som förening ska kunna erhålla aktivitetsstöd.

Medlemsavgiften för 2018 är:

Enskild medlem     150 kr

Familj        300 kr (Gäller för två vuxna samt barn t.o.m 18 år.)

Följande förmåner har du som medlem i Hudiksvalls OK.

- Fria startavgifter vid nationella orienteringstävlingar(ej utlandstävlingar) Även direktanmälningar. För O-Ringen gäller särskilda regler.

- Gratis lån av stämplingsenhet Sportident (och Emit.) Självklart får du som medlem en "egen" SI-pinne registrerad i ditt namn vid deltagande i tävling.

- Kostnadsfritt deltagande i alla våra träningar och aktiviteter. För medföljande vuxen/förälder kan en mindre avgift tas ut vid läger etc.

- Orienteringsförbundets olycksfallsförsäkring genom Folksam gäller för medlemmar vid deltagande i klubbens aktiviteter och vid tävlingar.

Klubbens bankgiro är 5635-6579. Uppge medlemsskap och namn.

Skicka gärna ett mail med kontaktuppgifter till Catherine Vennberg på mail This is a mailto link för att hamna på maillistan.

För att få aktivitetsstöd behöver vi även personnummer på alla medlemmar.

Har du frågor kring vår verksamhet är du självklart också välkommen att höra av dig.

Välkommen till Hudiksvalls OK - Orienteringsklubben i Glada Hudik!

Uppdaterad: 16 MAR 2018 09:18 Skribent: Christina Westman