Alkoholpolicys

Vår förening har arbetat fram en egen policy enligt nedan.

HUDIKSVALLS ORIENTERINGSKLUBBS ALKOHOL- OCH DROGPOLICY

-Alla som deltar i aktiviteter där barn och ungdomar under 18 år är med tänker på sin roll som förebilder.

-Vi är alkohol- och drogfria under aktiviteter där föreningens barn och ungdomar under 18 år är med.

-Vi är alkohol- och drogfria under resor och läger där barn och ungdomar under 18 år är med.

-Vi är alkohol- och drogfria på fester där barn och ungdomar under 18 år är med.

Så här jobbar Hudiksvalls orienteringsklubb mot alkohol och droger

1. Vår verksamhet är alltid alkohol- och drogfri. Ledare och styrelse är eniga i uppfattningen att alkohol och droger inte hör ihop med våra aktiviteter.

2. Vi gör vårt yttersta för att informera även föräldrar om alkohol- och drogpolicyn. 3. Alla har ett gemensamt ansvar för att följa föreningens alkohol- och drogpolicy.

Uppdaterad: 22 FEB 2018 09:55 Skribent: Christina Westman